Jag gör en ny Stall Mulle och om ni vill komma dit klickar ni här

16 Augusti: Två hästar döpta, två hästar inridna, En vildhäst fångad. Anmälningar till tävlingarna uppdaterade. Ett föl fött.
12 Augusti: En ny auktion startad. En box köpt. Ett föl fött.
4 Augusti: Auktionen avgjord. Hästarna har skickats till sina hem den hästen som inte blev såld hamnar hos hästhandlaren. Jag har tagit bort alla hundar förutom den som ville ha kvar sina hundar. 3 nya medlemmar
3 Augusti: Bud på auktionen uppdaterade. Ett föl fött
2 Augusti: Bud på auktionen uppdaterat. Nu är det sista chansen att rösta på om hundarna ska va kvar eller ej. Det är 1som vill ha kvar hundarna 3 som INTE vill ha kvar hundarna. Om hundarna åker bort så får man pengar för dom och den som ville ha kvar hundarna får ha kvar dom. Månadens medlem vald. Nu ska ni välja namn på önskedjuret. Fler bud på auktionen uppdaterat. En häst omdöpt.
1 Augusti: Ett stuteri startad, en häst döpt, bud på auktionen uppdaterad.
24 Juli: Åldern vald på önskedjuret
23 Juli: En häst inriden, Dancing lady har varit på veterinär koll och fick ett föl som blev så frisk att den kan ridas in redan imorgon. Anmälningar till tävlingarna uppdaterade. En häst såld till ridskolan. En vanlig och en fölbox köpta.
17 Juli: Här nedan ska ni svara på om jag ska ta bort alla hundar från stallet och ni får pengar för dom eller inte. Jag har fixat fler tävlingar där det bara är föl och dom hästar som är över 18 inte kan tävlas.
15 Juli: Anmälningar till tävlingarna uppdaterade, några hästar är skodda. Två föl födda och en valp. En häst inriden
13 Juli: Anmälningar till tävlingarna uppdaterade, tre hästar skodda.
12 Juli: Det blir inte så mycket ändring på stallet. Men jag har uppdaterat. Frågesporten avgjord, priserna har delats ut. Jag har gett eran månadspeng eftersom ni fick vänta så fick ni 10'000:- var. Ett föl född. Anmälningar till tävlingarna uppdaterade. Nu ska ni välja åldern på önskedjuret. En vildhund fångad. Tävlingarna avgjorda. Alla djuren har åldrats.
15 Juni: Jag kommer ändra på stallet lite och man får säga till om det är något ni vill ha med på stallet
2 Juni: En häst inriden, en valp född, ridlägret är över och Belly är såld till Annie. Jag har ändrat lite på medlemsboken

             adopt your own virtual pet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                   

#[E rror Opening Counter File -- Click for more info]